Sterker dan ooit

De donderdagen "Sterker dan ooit" zijn boeiende samenkomsten, waar naar uit gekeken wordt.
inschrijven

Met plezier je weg vinden in het ouder worden

We proberen stilaan te herleven doorheen de donkere winteravonden en de nasleep van corona? Met kerstmis en nieuwjaar 2023 wensten we elkaar gezondheid, vreugde, vrede en liefde. Vraag is hoe wij zelf omgaan met onze gezondheid, vrede, vreugde en liefhebben?  We zitten met allerlei vragen over ons stilaan verder gaan in jaren, met bijhorende kwalen.

 Hoe gaan we om met afscheid en verdriet? Kunnen we onze kinderen en kleinkinderen volgen in hun leven en lieven dat zo anders is dan vroeger?  Is er een vruchtbare generatie -verbondenheid waar wij bij elkaar thuis kunnen komen? 

Gaan de nieuwe trends aan ons voorbij of laten we ons nog uitdagen? Hoe willen we nog meestappen in die digitale communicatiewereld? Hoe zie ik, met mijn leven doorheen allerlei bochten van vreugde en pijn, mij integreren in die voortdurende veranderende maatschappij om mijn zelfstandigheid te behouden en te verstevigen?

"Help ik vergeet veel, ik kan niet alles goed horen, mijn zicht is verzwakt, en ik heb nu meer schrik om te vallen..."enz
Voor dit alles is er perspectief, zijn er nuttige adressen en hulpmiddelen.
Durf de schaamte en angst voorbij. Praten is helend en maakt alles lichter.
Laten we elkaar inspireren.

Laat je maar eens verleiden om te komen naar het zo mooi vernieuwde Emmaüs.  We kunnen er elkaar ontmoeten en ingaan op allerlei vragen waar jullie wellicht echt mee bezig zijn.  Die kunnen jullie zelfs nog op voorhand richten naar senioren Emmaüs.

Of je nu er nu al bij was twee jaar geleden, of eens wil proeven van het aanbod van thema’s eigen aan senioren, laat het weten en we geven elkaar inzicht met korte filmpjes die aanleiding geven tot dialoog.

Van harte welkom op donderdag 9 maart om 14u.

An Brasseur begeleidt deze namiddag.

Deelname
7€ (Met uitpas aan kansentarief 1,5€)
Graag overschrijven op
rekeningnummer
BE31 7370 1315 4455 van Emmaüs VZW met vermelding 'Sterker dan ooit'.

Praktische info

Datum
09/03/2023 - 14:00
Locatie
Extra informatie

14u - 16u

Deelname 7 €

arrow_forward_ios inschrijven

Inschrijven voor Sterker dan ooit

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief?

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens in overeenstemming met het privacybeleid van Emmaüs.

Inschrijven