Elke stem horen hoe doe je dat?

Een introductie in Deep Democracy

Prettig gestoorde interactieve lezing

 

Misschien nam je al deel aan overleg waarbij je het gevoel had dat je niet werd gehoord. Of dat je stem niet echt meetelde wanneer een beslissing werd genomen. Misschien leidde je al overleg waarop altijd weer dezelfde mensen aan het woord kwamen en had je graag geweten wat die stille denkers dachten. Mensen en meningen verschillen: het is een hele uitdaging om die veelheid aan stemmen te horen en te verenigen. Daarbij wil je ook niet verzanden in flauwe compromissen of zakelijke bemiddelingspogingen.

 

 

Deep Democracy is een filosofie mét praktische tools die hierop een antwoord biedt. Het doel: alle stemmen horen en voluit laten meetellen in beslissingen. Waar democratie stopt, gaat Deep Democracy verder. Ook in de minderheidsstem zit kracht en wijsheid.

Tijdens deze introductieavond krijg je een inkijkje in waar Deep Democracy vandaan komt, waar het voor staat en vooral: wat jij ermee kan. Verwacht je aan een prettig gestoorde, interactieve lezing. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten én praktische tools die je meteen kan toepassen in je vereniging, organisatie, familie of relatie.

 

Voorbeeldweergave

Ben je leerkracht, directie, (groot)ouder, lid van een vereniging, werk je samen met collega's ...
Overal waar mensen samenkomen, kunnen de tools van Deep Democracy helpen.

Voel je je aangesproken?

                                 Je kan last-minute nog inschrijven!

1 juni 19u30 -21u30.

Deelname 15 €. Met uitpas aan kansentarief 3

Praktische info

Datum
01/06/2023 - 19:30
Locatie
Extra informatie

1 juni van 19u30 tot 21u30

Deelname 15 €